Een klein verhaal over een grote droom

Leuk om je hier te e-meeten!

“Square Boutique Hotel & Brasserie is een droom van ons”, vertellen Rob en Bernice knikkend. Met Rob als fervent horecaman (diverse restaurants) en Bernice als ervaren hotelier (26 jaar), wisten zij: dit willen wij ook doen, maar dan zoveel persoonlijker.

“Wij willen jou die luxe hotelervaring geven, maar dan echt met persoonlijke aandacht”, vertelt Bernice. “Wat wil jij voor het ontbijt? Wil je in het zonnetje ontbijten of liever binnen? Een rondleiding door de kamer, brasserie en sfeervolle zaal? “Alles moet gewoon mogelijk zijn! Maar dan wel vol warmte, gastvrijheid en persoonlijke aandacht.”

“In juni 2021 zijn wij gestart met een Bed & Breakfast, een prachtig huis uit 1920 met 6 sfeervolle kamers. Dit smaakte naar meer. Wij willen gasten ook kunnen verassen met een heerlijk diner, een gezonde lunch of zo maar een heerlijk wijntje op het terras. Na een lange zoektocht van verschillende locaties, kwamen we terecht in Venray. Het pand aan de Grote Markt is een plaatje. We waren dan ook direct verliefd op de mooie en karakteristieke uitstraling van dit pand uit de 17e eeuw. Het is de parel van het centrum. Deze stijl hebben we dan ook doorgevoerd in onze brasserie.

OVER ONS

Bernice is gek op verse friet en op lezen. “Ik lees echt alles, van thrillers tot zoetsappige verhalen, het is net hoe mijn bui is. Op het moment geen tijd voor lezen haha, maar mooie verhalen horen van onze gasten… Shoppen mag natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Ik ben ook echt gek op het restylen van kamers. “En ook op Rob’s pokébowls!”

Rob laat het koken liever aan de chef over, maar kan wel genieten van goede sushi. Een wijntje drinken en tijd doorbrengen met vrienden en familie zijn erg belangrijk. En ik hou van sneakers, in alle soorten en kleuren.

“Rob is super lief, sociaal, charmant en aantrekkelijk!”, lacht Bernice. Rob beantwoordt haar lachend. “Bernice is echt een super lieve en zorgzame vrouw en niet snel tevreden in positieve zin. Wij blijven maar bezig, samen. Dan zeggen we tegen elkaar: ‘nu moeten we echt kappen!’

“Het gaat over je passie vinden en loslaten. Het gaat erom in jezelf te geloven en te leren slagen of falen op je eigen merites, niet de grillen van de economie of factoren waar je geen controle over hebt.”

We hopen jou snel te zien!

Rob & Bernice